Terranet deltar i Redeye Autotech den 6 oktober

Den 6 oktober är Terranet inbjuden till att delta på Redeye autotech tillsammans med framstående ledare inom fordonsindustrin.

Under evenemanget kan deltagarna få höra varför Terranet är säkra på att autonoma fordon kommer att omdefiniera vad säkerhet innebär för alla fordon och vilken innovation som är tillgänglig för att göra det. Vår vd Pär-Olof Johannesson kommer att dela mer om möjligheten Terranet erbjuder, en chans för bilindustrin att trygga säkerhet för fotgängare och utsatta trafikanter i våra städer.

Delta i eventet här. https://www.redeye.se/events/815788/autotech-seminar-2021

Mer om evenemanget:

Fordonsindustrin genomgår en stor digital transformation och elektroniksegmentet förväntas ha en snabb tillväxt framåt. Självkörande bilar har likaså väckt stor uppmärksamhet under året. På grund av den snabba utvecklingen i bilar har Redeye bjudit in ett antal företag som exponeras för branschen på olika sätt. De kommer kort att presentera sina respektive företag och tekniker.

För mer information om Terranet:

Michaela Berglund – VP Marketing
michaela.berglund@terranet.se

+46 723 388 288


Om Terranet

Terranet (Nasdaq: TERRNT-B.ST). Med visionen att rädda liv utvecklar Terranet sensorteknologi för kollisionsvarning i trafiken. Bolaget levererar mjukvara med tillämningar för avancerat förarstöd och autonoma fordon. Bolaget var exklusivt utvalt till innovationsplattformen Startup Autobahn vid två tillfällen under 2021. Företaget har verksamhet i Lund och Stuttgart. Terranet AB (publ) är listat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Läs mer på: www.terranet.se

Du kan registrera dig för Terranets nyhetsbrev på www.terranet.se/for-investerare