Vi finns i Sverige och Tyskland

Terranet utvecklar teknik för avancerat förarstöd (ADAS) vilket skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen. Vi har kontor i både Lund och Stuttgart. Totalt sett är vi runt 15 anställda och växer successivt. Vi är ett utvecklingsbolag där flertalet av oss är ingenjörer med brinnande intresse för teknik och fordonsbranschen. Gå gärna in på vår karriärsida för att se om vi har någon ledig tjänst som intresserar just dig.

Vår Vision: Antalet olyckor i trafiken ska minska

Antalet olyckor i trafiken behöver minska. För att nå denna vision behövs ny avancerad teknik. Terranet är en del av den utvecklingen och tar fram en unik teknik som kan förhindra olyckor i framför allt urban miljö.

Företagsledning

Magnus Andersson
FÖDD 1971. VD sedan september 2022.

Utbildning och erfarenhet: Magnus har över 20 års internationell erfarenhet av att framgångsrikt bygga upp och leda techbolag i snabb tillväxt inom bland annat fordonsindustrin och energisektorn. Han kommer närmast från rollen som interims-vd på transport-techbolaget Pilotfish som erbjuder en molnplattform för fordonskommunikation till kollektivtrafiksektorn. Magnus har en Fil.kand examen i datavetenskap från Skövde Universitet och en Master från Curtin University Business School i Australien.

Innehav i bolaget: 0 aktier. 2 500 000 teckningsoptioner från incitamentsprogram 2022/2025:1.

Nihat Küçük
FÖDD 1968. CTO sedan 2021.

Utbildning och erfarenhet: Nihat Küçük har över 30 års erfarenhet av mobilitetsteknologi, varav tio år som ansvarig för forskning och utveckling inom kartor och navigation på Daimler. Han har även drivit två startups och ansvarat för Daimlers innovationslaboratorium med en stor passion för innovativ affärsutveckling och produktledning. Civilingenjör vid Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Stuttgart.

Innehav i bolaget: 0 aktier. 1 250 000 teckningsoptioner från incitamentsprogram 2022/2025:1.

Thomas Falkenberg
FÖDD 1975. CFO SEDAN 2021.

Utbildning och erfarenhet: Thomas Falkenberg är utbildad civilekonom med en lång erfarenhet från internationella industri- och medieföretag där han bland annat innehaft rollerna som CFO och CEO.

Innehav i bolaget: 0

Har du frågor?

Hör av dig på info@terranet.se.

Vi gör vårt bästa för att besvara alla frågor så snabbt vi kan.

Kontakt IR

Thomas Falkenberg

CFO
thomas.falkenberg@terranet.se

Vill du bli en av oss?

Läs om våra lediga tjänster här

Eller skicka ditt CV till career@terranet.se.