En vision som kommer att uppnås

Vi ska minska antalet dödsolyckor i trafiken. En vision som, i takt med att självkörande fordon blir allt vanligare, med all säkerhet kommer att infrias. Utvecklingen är fortfarande i sin linda, det tar tid att revolutionera en hel sektor. Men tekniken finns. Och vi samarbetar redan med ett flertal stora aktörer inom fordonsindustrin.

Ett bolag i rörelse

Med rötter i Lund, forskare i USA och ledningsgrupp på global nivå, är Terranet inte förankrad till en specifik plats. Vi är fria, flexibla och snabba, konstant sekunden före marknadens utveckling. Vår bas är istället mjukvaran VoxelFlow, produkten som gör oss världsledande inom Proximal Connectivity. Även Voxelflow är i ständig utveckling för att möta morgondagens trafikutmaningar, innan olyckan är framme.

Företagsledning

Göran Janson
FÖDD 1956. VD sedan februari 2022. Tidigare styrelseordförande i Terranet.

Utbildning och erfarenhet: Göran Janson är en serieentreprenör, coach/mentor och rådgivare till ledningsgrupper, styrelser och individuella ledare, likaså grundare och medgrundare till flertalet företag och stiftelser. Göran har en civilingenjörsexamen från Kungliga tekniska högskolan.

Göran har mer är 40 års erfarenhet inom områden som forskning och utveckling, produktledning, marknadsföring och försäljning, samt exekutiv ledning. Sammantaget har Göran 30 års erfarenhet i roller som CEO och CTO, styrelsemedlem och ordförande, och i dessa sammanhang också arbetat med företagsförvärv och samgåenden.

Innehav i bolaget: 427 500 B-aktier

Thomas Falkenberg
FÖDD 1975. CFO SEDAN 2021.

Utbildning och erfarenhet: Thomas Falkenberg är utbildad civilekonom med en lång erfarenhet från internationella industri- och medieföretag där han bland annat innehaft rollerna som CFO och CEO.

Innehav i bolaget: 0

Nihat Küçük
FÖDD 1968. CTO sedan 2021.

Utbildning och erfarenhet: Nihat Küçük har över 30 års erfarenhet av mobilitetsteknologi, varav tio år som ansvarig för forskning och utveckling inom kartor och navigation på Daimler. Han har även drivit två startups och ansvarat för Daimlers innovationslaboratorium med en stor passion för innovativ affärsutveckling och produktledning. Civilingenjör vid Baden-Wuerttemberg Cooperative State University Stuttgart.

Innehav i bolaget: 0

Har du frågor?

Hör av dig på info@terranet.se.

Vi gör vårt bästa för att besvara alla frågor så snabbt vi kan.

Kontakt IR

Thomas Falkenberg

CFO
thomas.falkenberg@terranet.se

Vill du bli en av oss?

Skicka gärna ditt CV till career@terranet.se.