Terranet deltar i Mangolds investerardag på temat Mobility Tech

Lund, 13 Maj 2022

Terranet deltar i Mangolds investerardag på temat Mobility Tech

Nästa onsdag den 18 maj deltar Terranet i Mangolds investerarevent på temat Mobility Tech. Tillförordnad vd Göran Janson och utvecklingschef/CTO Nihat Küçük presenterar bolaget och berättar om hur Terranets förarstödsteknologi BlincVision kan rädda liv i stadstrafiken.

Eventet är öppet för allmänheten och anordnas på plats i centrala Stockholm. Dagen livesänds även i Nyhetsbyrån Direkts kanaler samt på mangold.se.

Terranet deltar kl. 11.45-12.15.

Anmäl dig här (begränsat antal platser): https://mangold.se/evenemang/mangold-insight-investerardag-pa-tema-mobility-tech/

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Falkenberg, CFO
Tel: +46 703 360 346
E-mail: thomas.falkenberg@terranet.se

Om Terranet AB (publ) 

Terranets mål är att rädda liv i stadstrafiken.

Vi utvecklar banbrytande tekniklösningar för avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon som skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen.

Med hjälp av en unik, patenterad sensorteknologi laserskannar Terranets system BlincVision vägen och upptäcker objekt tio gånger snabbare och med högre precision än någon annan ADAS-lösning idag.

Terranet är baserat i Lund och i Stuttgart, i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Sedan 2017 är bolaget noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (Nasdaq: TERRNT-B).

Följ vår resa på www.terranet.se

Certified Adviser till Terranet är Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, ca@mangold.se.

 

Bilaga