Vi finns i Sverige och Tyskland

Terranet utvecklar teknik för avancerat förarstöd (ADAS) vilket skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen. Vi har kontor i både Lund och Stuttgart. Totalt sett är vi runt 15 anställda och växer successivt. Vi är ett utvecklingsbolag där flertalet av oss är ingenjörer med brinnande intresse för teknik och fordonsbranschen. Gå gärna in på vår karriärsida för att se om vi har någon ledig tjänst som intresserar just dig.

Vår Vision: Antalet olyckor i trafiken ska minska

Antalet olyckor i trafiken behöver minska. För att nå denna vision behövs ny avancerad teknik. Terranet är en del av den utvecklingen och tar fram en unik teknik som kan förhindra olyckor i framför allt urban miljö.

Företagsledning

Magnus Andersson
FÖDD 1971. VD sedan september 2022.

Utbildning och erfarenhet: Magnus har över 20 års internationell erfarenhet av att framgångsrikt bygga upp och leda techbolag i snabb tillväxt inom bland annat fordonsindustrin och energisektorn. Han kommer närmast från rollen som interims-vd på transport-techbolaget Pilotfish som erbjuder en molnplattform för fordonskommunikation till kollektivtrafiksektorn. Magnus har en Fil.kand examen i datavetenskap från Högskolan i Skövde samt post- graduate kurser vid Curtin University Business School i Australien.

Innehav i bolaget: 3 055 547 B-aktier, 2 500 000 teckningsoptioner från incitamentsprogram 2022/2025:1,  202 019 teckningsoptioner från serie TO8 B.

Dan Wahrenberg
FÖDD 1969. CFO sedan 2023.

Utbildning och erfarenhet: Dan har över tio års erfarenhet från CFO-roller i noterade bolag; Anoto Group, LifeAssays AB och MultiQ International. Han kommer senast från rollen som CFO i Asperiq Group, ett privatägt bolag som utvecklar och säljer krypteringsteknologi till kunder inom offentlig sektor. Dan har en Ekonomie Magister från Lunds universitet.

Innehav i bolaget: 500 000 B-aktier, 45 454 teckningsoptioner från serie TO8 B.

Pierre Ekwall
FÖDD 1979. CTO sedan 2023.

Utbildning och erfarenhet: Pierre har över 25 års erfarenhet från fordonsbranschen, primärt inom områdena AD/ADAS, Elektrifiering samt Infotainment och över 16 års erfarenhet från flertalet chefspositioner inom produktutveckling, försäljning och affärsutveckling. Han kommer närmast från rollen som Vehicle Line Manager på Einride där han hade ansvaret för utvecklingen av nästa generations autonoma lastbilar. Pierre har en Elektroingejörsutbildning från Högskolan i Borås samt en vidareutbildning inom Business Administration vid IHM Business School i Göteborg.

Innehav i bolaget: 1 000 000 B-aktier, 22 727 teckningsoptioner från serie TO8 B. 

Har du frågor?

Hör av dig på info@terranet.se.

Vi gör vårt bästa för att besvara alla frågor så snabbt vi kan.

Kontakt IR

Dan Wahrenberg

CFO
investorrelations@terranet.se

Vill du bli en av oss?

Läs om våra lediga tjänster här

Eller skicka ditt CV till career@terranet.se.