Terranet stärker sitt affärsutvecklingsnätverk med ledande fordonsexperter

Terranet fortsätter att driva kommersialiseringen av produkten BlincVision genom att expandera sitt globala försäljnings- och affärsutvecklingsnätverk med senior advisors inom fordonsindustrin. Syftet med detta strategiska drag är att påskynda processen för att hitta rätt kunder och partners för BlincVision.

Det senaste tillskottet till Terranets globala försäljnings- och affärsutvecklingsnätverk är Martin Wöhrle. Martin har över 20 års erfarenhet från BMW, inklusive uppbyggnaden av BMW R&D i Korea, samt i rollen som VP för Future Technology Strategy på Hyundai Motor Company. För närvarande är han President för dSPACE i Sydkorea. Martin har en gedigen erfarenhet av att scouta nya teknologier och har genomfört flera start-up-introduktioner inom fordonssektorn. Han kommer främst att fokusera på den viktiga fordonsmarknaden i Sydkorea och övriga Asien.

”Dessa erfarna specialister har ett stort gediget nätverk med trovärdighet inom fordonssektorn. Tillsammans kommer vi att öppna dörrarna till fler OEM:er och Tier1-tillverkare för att se till att BlincVision får ökad uppmärksamhet. Vi är glada över detta tillskott till vårt nätverk som kommer att täcka den globala marknaden med fokus på Asien. Samtidigt som vi fortsätter att förhandla om ytterligare resurser för att stärka vårt team på den nordamerikanska marknaden”, säger Magnus Andersson, vd för Terranet.

Hittills har nätverket främst varit inriktat på den europeiska marknaden, men med tillskottet av denna seniora expert har Terranet satt som mål att förbättra försäljningen globalt och säkra relationer med OEM och Tier1-tillverkare över hela världen.

”BlincVision har en stor och unik potential på den snabbt växande ADAS/AD-marknaden. Jag ser verkligen fram emot att bidra till marknadsintroduktionen av denna viktiga produkt både i Asien och andra delar av världen”, säger Martin Wöhrle.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Andersson, VD
E-mail: magnus.andersson@terranet.se

Om Terranet AB (publ) 

Terranets mål är att rädda liv i stadstrafiken.

Vi utvecklar banbrytande tekniklösningar för avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon som skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen.

Med hjälp av en unik, patenterad sensorteknologi laserskannar Terranets system BlincVision vägen och upptäcker objekt tio gånger snabbare och med högre precision än någon annan ADAS-lösning idag.

Terranet är baserat i Lund och i Stuttgart, i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Sedan 2017 är bolaget noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (Nasdaq: TERRNT-B).

Följ vår resa på www.terranet.se

Certified Adviser till Terranet är Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, ca@mangold.se.

Bilaga