Terranet har rekryterat en permanent CFO och gör ytterligare organisatoriska förstärkningar

Dan Wahrenberg tillträder som permanent CFO i Terranet. Samtidigt görs förstärkningar på såväl teknik- som affärsutvecklingssidan.

Terranet har slutfört rekryteringen av en permanent CFO. Ny CFO blir Dan Wahrenberg som även kommer ansvara för bolagets IR-frågor. Dan ersätter Thomas Falkenberg som innehaft rollen som interim CFO. Dan har en gedigen erfarenhet från flertalet CFO-tjänster på börsnoterade bolag som Anoto Group, LifeAssays samt MultiQ och kommer närmast från rollen som CFO på Asperiq Group. Dan tillträder rollen den 16 oktober 2023.

”Jag ser fram emot att komma tillbaka till en börsnoterad miljö. Terranet utvecklar en mycket intressant produkt. Att få möjligheten att vara med och bygga ett framgångsrikt bolag i en kraftigt växande bransch blir väldigt spännande”, säger Dan Wahrenberg, tillträdande CFO.

Samtidigt kommer Terranet förstärka företagsledningen genom att rekrytera en affärsutvecklingschef med ett tydligt kommersiellt uppdrag att utveckla och ta tillvara på de stora affärsmöjligheter som finns på marknaden. Rekryteringen pågår.

”Vi har även förstärkt teknikavdelningen, bland annat med en ny ”team lead” med gedigen erfarenhet från fordonsbranschens underleverantör Bosch. Vi kommer fortsätta rekryteringarna för att säkerställa att vi har den kompetens som behövs nu när vi tar nästa steg med BlincVision för att ta den ut på marknaden”, säger Magnus Andersson, vd för Terranet.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Andersson, vd
E-mail: magnus.andersson@terranet.se

Om Terranet AB (publ) 

Terranets mål är att rädda liv i stadstrafiken.

Vi utvecklar banbrytande tekniklösningar för avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon som skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen.

Med hjälp av en unik och patenterad teknologi scannar Terranets antikollisionssystem BlincVision vägen och detekterar objekt flera gånger snabbare och med högre precision än någon annan ADAS-lösning idag.

Terranet är baserat i Lund och i Stuttgart, i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Sedan 2017 är bolaget noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (Nasdaq: TERRNT-B).

Följ vår resa på www.terranet.se

Certified Adviser till Terranet är Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, ca@mangold.se.

 

Bilaga