Förändring i ledningsgruppen på Terranet

Terranet och Nihat Kücük har nått en överenskommelse om att avsluta Nihats tjänst som CTO på Terranet. Syftet är att påskynda produktutvecklingen av BlincVision, vars tidigare kommunicerade tidplan kvarstår. Permanent ersättare beräknas vara på plats inom kort.

Rekrytering av ny CTO från fordonsbranschen pågår och beräknas slutföras inom kort. Fram tills dess leds utvecklingsarbetet av vd, Magnus Andersson tillsammans med externa rådgivare samt Bolagets Team Lead, som har gedigen erfarenhet från fordonsbranschens underleverantör Bosch.

”Vi behöver säkerställa att vi har den kompetens som krävs för att ta nästa steg med produkten och att vi gör det enligt utsatt plan, vilket marknaden förväntar sig. Vi fortsätter med att förstärka med kompetens på alla nivåer i bolaget.” säger Magnus Andersson, vd för Terranet.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Andersson, vd
E-mail: magnus.andersson@terranet.se

Om Terranet AB (publ) 

Terranets mål är att rädda liv i stadstrafiken.

Vi utvecklar banbrytande tekniklösningar för avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon som skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen.

Med hjälp av en unik och patenterad teknologi scannar Terranets antikollisionssystem BlincVision vägen och detekterar objekt flera gånger snabbare och med högre precision än någon annan ADAS-lösning idag.

Terranet är baserat i Lund och i Stuttgart, i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Sedan 2017 är bolaget noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (Nasdaq: TERRNT-B).

Följ vår resa på www.terranet.se

Certified Adviser till Terranet är Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, ca@mangold.se.

Bilaga